Šių metų renginiai

Saugesnio interneto savaitė

2024 02 05

2024 m. vasario 6 d. daugelyje pasaulio šalių bus minima jau 21-oji Saugesnio interneto diena! Kasmet Saugesnio interneto diena švenčiama antrojo mėnesio antrosios savaitės antrąją dieną.
Dienos tikslas – atkreipti dėmesį į aktualius skaitmeninius iššūkius, skatinti saugesnį naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis. Akcijos šūkis – Kurkime geresnį internetą kartu!
Lietuvoje įvairios šviečiamosios saugesnio interneto veiklos vyksta visą savaitę – tam skirta Saugesnio interneto savaitė.

Vasario 8 d. 17 val. Nuotolinis susitikimas su jaunaisiais interneto vartotojais ir tėveliais, organizuoja LINEŠA. 
Renginys vyks gyvai ir internetu.
Registracija 

Vasario 8 d. 13 val. nuotolinis seminaras „Naujausios tendencijos: slaptoji dirbtinio intelekto pusė ir kritinio mąstymo ugdymas“, skirtas viešųjų ir mokyklų bibliotekų darbuotojams, mokytojams ir visiems besidomintiems saugumo internete švietimo klausimais. Organizuoja asociacija „Langas į ateitį“.

Registracija

Vasario 5-11 d. Lietuvos viešosios bibliotekos visą savaitę siūlo savo lankytojams įvairias edukacines veiklas ir skatina saugiau elgtis interneto erdvėje. Daugiau informacijos apie vyksiančias veiklas kviečiame teirautis Jums artimiausioje bibliotekoje.
Papildomos informacijos apie Saugesnio interneto dienos ar Saugesnio interneto savaitės veiklas taip pat galite rasti Asociacijos “Langas į ateitį” puslapyje.