2023 metų renginiai

Apie desertus ir ne tik su Liucina Rimgaile

2023 12 04

Gruodžio 5-osios vakarą Kelmės Žemaitės bibliotekoje apsilankė Liucina Rimgailė – verslininkė, nuomonės formuotoja ir receptų knygų autorė. Labiausiai Liucina išpopuliarėjo būtent dėl savo kuriamų desertų, nors šia veikla ji neapsiriboja ir spėja dalyvauti įvairiuose projektuose bei įgyvendinti naujas idėjas.

Moterų draugijoje Liucina dalijosi savo darbo, kasdienybės iššūkiais ir malonumais. Pradėjusi nuo vanilinio keksiuko, išaugino verslą iki desertinės įkūrimo ir išleido jau tris desertų receptų knygas, sukūrė mokymų programų. Kalbėdama apie išleistas knygas pasidalijo, kad tikrai buvo sunkių momentų, tačiau ji ryžtingai ėjo savojo tikslo link. Gimus vaikui, knygos rašymas ją gelbėjo sunkiomis akimirkomis, tarsi atitolindavo nuo rūpesčių ir buvo kaip savotiška terapija.

Viešnia žavėjo savo energija, motyvacija ir atsidavimu viskam, ką daro. Viena iš pačių naujausių jos veiklų yra projektas „gaLiu moteris“. Liucina siekia paskatinti moteris veikti, nes tiki, kad visos moterys „gali“. Ji pabrėžė, kad būtina rūpintis savo gerove ir kiekviena gali pasirinkti, kaip nori gyventi.

Živilė Gerčienė, Kelmės Žemaitės biblioteka